Видео

Слушнете го Путин како свири пијано


Си разбиваше монотонија додека чекаше за средбата со Кси Јинпинг. Еве како неговите прсти „играат“ по клавишите од пијаното.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!