Музика

„Слободен“ – сефте песна на одличните High Start од Прилеп


High Start е прилепски бенд кој постои добри 4 години и зад себе има потпишано многу свирки низ различни клубови ширум Македонија.

Дечките сега го направија и своето музичко сефте со авторска песна насловена „Слободен“. Музиката и аранжманот се на High Start, текстот е на Весна Малинова Бабамова, аудио продукција Александар Шилоски, а за видеото е задолжен Христијан Конески.

Во меѓувреме, дечките веќе работат и на втората песна која ја очекуваме.Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!