Ај не заебавај

Шокантно: Пеколни 47 Целзиусови буквално ја топат и пржат Аризона (фото)


Темепературата во Феникс се приближи до рекордно пеколните 50 степени Целзиусови (122 Фаренхајти) измерени на 26 јуни, 1990 година. На жестоки 47 Целзиусови, нештата низ градот буквално почнаа да се топат. А поштедени не се ниту луѓето, секако.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!