Видео

Шокантно: Од болницата му кажаа дека мајка му починала – еве што направи


Типот очигледно смета дека болницата и персоналот не се заложиле доволно посветено и добро за да ја спасат неговата мајка. Еве што остави зад себе.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!