Видео

Шокантно: Киднапирана жена избега од багажникот на колата од киднаперите


Драматичната и стресна сцена беше снимена од безбедносните камери на паркингот пред маркетот.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!