Вебкафе

Шокантни сцени: Опасен зафат за давење – давениот маж почина после три дена од инцидентот


Типот со црвената маица кој го дави другиот маж на подот од ресторанот е заменик шериф во округот Харис.

Тој на 28 мај вечерта отишол во ресторанот и го видел (на видеото давениот) Хернандез како уринира надвор, пред ресторанот, после што се конфронтирал со него и ситуацијата ескалирала во тепачка. Хернандез после тоа бил хоспитализиран, но им подлегнал на повредите од недозволениот зафат за давење кој го употребил заминик шерифот.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!