Вебкафе

Шокантен пад: Сакаше да ја фрли во базенот – од играчка направи плачка


Сигурно никогаш повеќе нема да му текне да прави вакви егзибиции. Со какви повреди си помина девојката не знаеме. Се надеваме дека не се опасно сериозни и трајни.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!