Видео

Шекспир живее!


Еве што имаат да кажат македонските уметници, професори по книжевност и други интелектуалци за Шекспир, во рамки на кампањата од British Councile – “Shakespeare lives in 2016”. Почнуваме со Владимир Мартиновски, а вие само стиснете на autoplay и изгледајте ги и чујте ги сите ликови досега вклучени во оваа креативна кампања.

Коментари

loading...
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top