Видео

Секси и опасно: Нов тренд – девојките тверкаат на автомобил во возење


Ако мислевте дека тверкањето е веќе надминат тренд, се лажете. Секси тресење на жешко газе никогаш нема да излезат од мода. А веќе во тренд е нова шема од оваа дисциплина, еднакво опасна колку и секси.

Тверкање на автомобил во движење е поеденакво секси и опасен тренд со кој жешките лепотици ги тресат социјалните мрежи.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!