Галерии

Секој зет би посакал ваква деверуша од кај невестата


И по можност невестата да го фрла одново и одново бидермаерот додека оваа деверуша не го фати, не заради неа, туку заради атмосфера на „подиумот“. 😀
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!