Ај не заебавај

Секогаш пред времето: За само 500 денари дочекајте ја „Новата 2107 година“


Император секогаш бил пред времето, и она своето, и она нашето. 😀

26-12-imperator-nova
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!