Вебкафе

Се заби со џипот во бензиската: Нервозна типка не сака да го снимаат нејзиниот срам


Па затоа енергично и нервозно реагира на снимањето од страна на момците кои со мобилен го овековечија нејзиното забивање во бензиската станица.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!