Галерии

Се има, се може: Вака живее богатата и разглаена младина од Лондон


Од приватни хеликоптери и авиони, до луксузни Lamborghini, пливање со ајкули и полевање со скапи шампањи – за овие богати наследници од лондонскиот асфалт секој ден е празник, секое годишно време е лето.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!