Ај не заебавај

РЕЦИТАЛ ЗА 8-МИ МАРТ: Тави и тенџериња ќе си купи сама!


Рецитал за второодделенец во Скопје по повод Осми Март, меѓународниот ден на жената. Ако се прашувате за што се бореле Клара Цеткин и Роза Луксембург, треба да знаете дека токму тоа е опеано во стиховите: „Тави и тенџериња ќе си купи сама“.

Бујрум целиот рецитал и уживајте:
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!