Видео

Реши да скрши девет години старо велигденско јајце (видео)


Откако размести дел од мебелот, типот најде 9 години старо велигденско јајце и реши да ризикува и да го скрши, за да види што има и што се случува во него. Секако, зажали. Еве го видеото.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!