Видео

Рафа, пази на главата! (видео)


Ниска врата е лоша комбинација со рипање. Рафа Надал на Вимблдон тоа го научи на потешкиот начин.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!