Славни

Пукнаа кожените панталони од водителката – излезе тангата „на изволте“


Британската ТВ водителка Лици Канди доживеа незгода, но одлучи да ја сподели со своите обожаватели на социјалните мрежи.

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy) on

Нејзините кожени панталони испукаа по работ на задникот и излезе на мегдан чипкастата танга. „Добар почеток на денот…Има некој игла и конец?“, на шега пиша водителката позната по своите модни егзибиции.

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy) on

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy) on

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy) on
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!