Видео

Прави чуда со топката: Малиов носи дрес од Роналдо – медиумите тврдат дека тоа е синот од Кристиано


Ист како тато во движењата и дриблањето (ако е тој, секако).


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!