Музика

Пере, Димитров и Џамбазов во трио спрега за „Ноември“ – новата песна на Нокаут


Новата песна на Нокаут има едноставно име – „Ноември“.

Овој нов сингл е соработка помеѓу Никола Перевски, Дарко Димитров и Игор Џамбазов. Додека Дарко е автор на музиката, Игор е тој кој ја оживеа приказната преку текстот, а Пере работеше на аранжманот.

Видео материјалите на Даниел Јовески совршено се вклопија во песната за ноември, доловувајќи ги сите бои и расположенија на овој месец.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!