Еротика

Оваа Украинка е сладок пекол за очи и срце (18+)


Ксуша Красивичик, Сани Кју (Sunny Q) или Сани Керс, е украински сексапил во форма на женска убавина и тело, родена во 1990 година, во Киев.

Без невкус и со висока смисла за стил и женственост, Ксуша ретко од себе раслекува сè, а сепак многу малку остава простор за фантазијата. Но, кога ќе се раслече – го има последниот збор.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!