Ај не заебавај

Ова се најсмешните и најчудните фотки од подземните железници


Во метроата ширум светот може да се види се и сешто, но сигурно ќе се согласите дека изборот на фотографиите подолу се во самиот врв. Вакво нешто, не се гледа секој ден!
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!