Галерии

Откачени фотки, бесни моменти – свадбите се инспирација за лудории


Некако полека почнува да венее трендот на конвенционално позирање и однесување на свадбените фото сесии, но и на свадбените прослави, венчавките и други славенички моменти од овој вид. А најдобриот доказ, нормално, секогаш доаѓа во фотографски формат.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!