Ај не заебавај

Оти да не, маркетинг си е маркетинг


Башка, конвертибилни се, можеш во денари да ги платиш, па веројатно во долари да ги конвертираш, барем според знакчето. 😀


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!