Ај не заебавај

„Онадење“ со осет на Фејсбук


Кога ќе ти запнат „јазичните ситничари“, а тебе не ти оди.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!