Видео

Од оро до боксови: Тепачка на македонските иселеници во Берлин (видео)


За време на македонската иселеничка божиќна забава во Берлин дошло до инцидент и физичка пресметка меѓу гостите. До тепачката дошло откако некои од гостите под дејство на алкохол почнале караница за политика, која потоа преминала и во физичка пресметка.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!