Галерии

Новогодишен календар на СОУ “Ѓорче Петров” – Прилеп


Средното општинско училиште Ѓорче Петров од Прилеп и годинава традиционално, го изработи својот календар за 2017г. Овојпат во соработка со Кабелнет.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!