Музика

Нов спот на славниот тандем: 2CELLOS во елемент на The Godfather (видео)


Хрватското дуо 2CELLOS сними спот за уште една песна од филмскиот албум „Скор“. Овој пат тоа е за насловната песна од култната трилогија The Godfather, чиј автор е италијанскиот композитор Џовани Нино Рота, a аранжманот го направија Шулиќ и Хаусер.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!