Ај не заебавај

Нема шега со „тврдокорен“ Србин


Ужас на постмодерната, што друго да каже човек. 😀
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!