Музика

Нема лаги, нема измами – така тврдат Ники Минаж, Дрејк и Лил Вејн


Ново жешко видео со бомбастичната Ники Минаж, во трио спрега со Дрејк и Лил Вејн, во комбинација со добар и заразен ритам. Пресно на интернет – повелете и тука.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!