Видео

Не задевај елен „алфа-мажјак“ кога е со срни – овенот го научи тоа на потешкиот начин


Мислеше дека нема споредба меѓу јачината на неговите рогови и глава и оние на еленот, но овенот изгледа ја превиде должината на еленските рогови. А и агресивноста во вакви ситуации.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top