Видео

“Не се чепкај со Ристо“: Ако не сте го гледале документарецот со „токмаков“ – под итно!


Ако не сте знаеле, со Рики има и седумминутен документарец. Бујрум интегрално видеото.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!