Видео

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: Деспасито на охридски начин!


На бранот на Деспасито хистеријата се качи и популарниот охридски актер и стенд ап комичар Никола Тодороски со негова преработка која ја ставаме со назнака „задолжително“. Бујрум охридското Деспасито:
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!