Славни

Најзгодната кошаркарка од Партизан: Ја сакаат и Делиите поради нејзините голи фотографии! (фото)


Женскиот кошаркарски клуб Партизан го доведе најубавото заслување. Бојана Вулиќ, висока 193цм и игра на центарсктие позиции, а многу сметаат дека таа е најубавата кошаркарка во Србија.

Српските медиуми пишуваат дека воопшто не се сомневаат за тоа дека Бојана ќе стане нов миленик на Гробарите, а сигурно ќе ја засакаат и Делиите.

A post shared by Bojana Vulić (@bokili10) on

A post shared by Bojana Vulić (@bokili10) on

A post shared by Bojana Vulić (@bokili10) on

A post shared by Bojana Vulić (@bokili10) on

Коментари

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top