Нобел

Најтежок и најголем: Acer Predator 21x – мегаломанија од 9.000 долари


Со закривен 21-инчен екран и 8 килограми тежок. Еве што ви нуди овој џамбо лаптоп.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!