Вебкафе

Најслаткото видео кое ќе го погледнете денес: Малишаниве растураат на Олимпијада


Уште една универзална порака дека спортот не треба да познава ниту граници, ниту возрасти, ниту било какви други ограничувања и бариери. Видео кое ве насмее, расположи и стопли.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!