Блиц

Најпопуларниот љубовен пар од култниот Woodstock ’69


И после 48 години од култниот музички фестивал Woodstock кој прв пат се одржа во 1969 година, љубовниот пар чија фотографија беше искористена како „ковер“ за компилациското винилско издание, а подоцна и за сите останати носачи на звук и слика од легендарното издание на фестивалот, денес сè уште е заедно, вљубени исто како во неповторливите хипи денови.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!