Вебкафе

На себе ги заборави гаќичките со вибратор и замина на вечера со свекрвата


Мајката на дечкото само еднаш ја видела девојката во животот, а оваа вечера им е за да се запознаат подобро. Проблемот е што типката, како што тврди баткава, заборави да ги соблече гаќичките кога заминаа со неговата мајка на вечера, а забеганиот во рака го држи далечинскиот од гаќичките.


loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!