Ај не заебавај

На часови во Русија: Еве што прават руските средношколци и студенти


На глупостите кои секојдневно ни пристигнуваат од Русија им нема крај. А средношколците и студентите од руските образовни центри се само дел од таа колективна руска лудост.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!