Вебкафе

Му рече „да“ додека ја возеше на рачките од моторот: Запросувачки драми на Пониква


Никола направил режија за запросувањето на својата девојка Мартина, секако, во целата приказна вклучувајќи го и својот мотор – омиленото превозно средство кое добро го владее и за правење фраерски финти. Еве како изгледаше сето тоа.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!