Видео

Мора да ја погледнете оваа бадминтон сензација (видео)


На финалето од светското првенство во бадминтон, одржано во Дубаи минатиот месец, Јапонците Такеши Камура и Кеиго Сонода со Данците Мадс Конрад Петерсен и Мадс Пиелер Колдинг приредија атрактивен поен кој предизвика овации кај публиката, кој вреди да го погледнете.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!