Сподели музика

Мора да ја чуете „Заборавете на нас“: Најдобрата преработка на пркосниот хит од Балашевиќ


Одлична преработка на хитот „Рачунајте на нас“ од Балашевиќ во одличен текстуален и музички аранжман на Ален Марковиќ. Поздрав до генерациите кои ќе се пронајдат во текстот и ќе треба сериозно да подразмислат за иднината.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!