Видео

Машината на дело: Со „Сто кец“ нема играчка, дури и на снег


Зимска реклама за моделот 101 од асортиманот на Застава снимена на почетокот од 1970-те години.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!