Вебкафе

Машина од поп: Да се потсетиме како треба, за да фати молитвата


Вернициве ги снајде потопот од Ное. Ја фати дури и камерата. Видео кое е добро да оди на „рипит“ од време на време. За квалитетна смеа.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!