Авто мото

Малку се бркнаа: Tesla Model S vs. Lamborghini Aventador – еве што испадна


Tesla MODEL S P100D VS Lamborghini Aventador LP700-4 – бесни автомбили и многу адреналин. Ѕирнете го овој дуел.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!