Мајтап

Мајтап: Стари македонски мудрости


Стари македонски поговорки.
1. Не се тепај со посилен.
2. Не си го мери со магаре.
3. Не се суди со побогат.

Коментари

Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top