Галерии

Љубоморни женски погледи фатени на дело (фото 18+)


Не знаеме дали ги гледаат со „омраза“ и љубомора поради тоа што имаат поголеми од нивните, или затоа што машките повеќе ќе ги гледаат оти имаат поголеми гради, ама овие девојки се фатени на дело како им завидуваат на нивните другарки за бујните деколтеа.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!