Авто мото

Леташе меѓу пречките: „Појачано“ Фиќо го запали асфалтот


Доказ дека форматот и димензиите на автомобилот не се предуслов и пречка за иновативните автомеханичари од него да направат моќна и бескомпромисна машина која ќе го гори асфалтот под своите гуми.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!