Галерии

Кога ќе „пукне“ Ф1 аквариумот – жешките „рипки“ остануваат на асфалтот


Сите кои го следат „најбрзиот циркус на светот“ наречен Формула 1, знаат за што зборуваме, а оние кои не го следат, не се свесни што пропуштаат, особено кога станува збор за жешките девојки од „падок“ просторот. Останатото на фотографиите.
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!