Галерии

Кога голотијата се трансформира во уметност – Даниел Чејс знае како


Ако некој рече дека уметноста веќе станува досадна, треба да ги види фотографиите од Даниел Чејс, уметник кој голотијата и еротиката ги трансформира во уметност.

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

Фотографирајќи голи жени, типот успева женската голотија и еротизам да ги претстави на уметнички и воопшто невулгарен начин.

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on

A post shared by DCPhoto (@danielchasephoto) on
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!