Ај не заебавај

Ќути, не било страшно!


Тешко на Германците. Црно им се пишува, ако „се прашуваат“ нашиве медиуми.

21-12-zagaduvanje-mediumi1
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!

Copyright © 2017 Лав Медиа Груп

To Top
Connect!